Minyak oh Minyak!

Nak cerita pasal minyak ni mmg buat sakit hati, hari isi minyak kereta RM50 pagi masa on the way ke office sebab lampu warning dah menyala mintak di isi tank, bila sampai rumah malam ni dia start warning balik wtf? RM50 tu cam air sirap kedai mamak tu jer

meh buat matematik sket :

160KM = RM50
1KM/RM3.2

gila betul ni yang buat nak bawak kereta pun malas, tapi tak bawak kang aku nak gi kerja naik apa, nak bersesak-sesak pagi-pagi dalam LRT yang dah macam Sardin aku rasa sardin yang dalam tin tu pun byk lagi ruang nyer dari manusia yang dalam LRT tu, Ikutkan hati simpan + bungkus kereta tu simpan pastu beli motor, takda la duk penin hari-hari duduk fikir budget untuk minyak, takda la fikir pasal nak meredah traffic jem pagi & petang, aku pun naik sakit hati dengan driver kat KL hujan sikit jer tapi dia punya jem macam ada fun fair buat tengah jalan takut sangat kene air tu takyah keluar rumah bodoh nyer manusia. macam dah terlebih panjang perlukan tidur lambat tidur alamat nyer esok lambat jugak la bangun nyer at least kalau bangun awal tu sempat gak la mengelakan jem pagi-pagi tu kalau keluar awal lagipun badan aku skang ni rasa cam nak tercabut semua sendi-sendi yang ada!.

-EOF-

Posted under: wtf?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)