Aku, Sabtu, Ahad dan dot dot dot

Yosh!…. Sabtu & Ahad aku minggu ni penuh dengan aktiviti yang meletihkan & menyakitkan hati ….

Hari sabtu my gf ajak gi tgk pameran misteri ape ke benda nyer tu, derang buat kat shah alam, aku pun ok jer sebab mmg tak pernah pegi pameran2 cam tu, sampai around 2:15PM tegezut jab aku bila tgk QUE nak beli tiket + masuk gila panjang, nak tak nak aku pun join la QUE tgh2 panas tu, Punya la lama que dekat 3 jam time tu rasa nak bunuh org pun ada nak plak bila sampai dekat dengan kuanter tiket ada la budak-budak YANG TAK BERTAMADUN ni potong QUE, aku dah mmg tgh HOT + mmg stok hot blooded, dengan muka “hensem” nyer aku marah. “MAK BAPAK KORANG NI MMG TAK RETI NAK QUE AGAK NYER BILA TIME CAM NI SEBAB TU ANAK NYER IKUT BEBAL TAK RETI NAK BERATUR” fuh time tu memasing muka kecut bukan nak cakap besar takut sebab aku tgh pegang payung mmg stok nak melibas dah time tu. fikir sket la org lain que dekat 100 meter depa sesenang jer nak potong. pehtu buat bodo jer bila aku sound lagi la aku hangin, aku dengan muka selamber panggil security sound. “Encik kerja ke ape org potong que pun buat2 tak nampak jer kesian la kat org lain yg duk que panjang2 tgh2 panas tu”.

nak tak nak security tu dengan muka tak puas hati nyer pagi halau KERA-KERA yang tak jadi manusia tu suh gi que. baru la clear sket dunia ni, tiket RM5 lepas beli tiket ingatkan masuk takyah la nak bersesak-sesak lagi rupa nyer kat dalam tu pun sesak gak, argg aku dah naik tensen dah time tu tapi sabar lagi …. que gak la dalam 5 minit dah lepas dari kesesakkan semua tu sampai la ke tempat pameran tu…. but overall pameran tu MEMANG SUCK! MENGABIHKAN MASA & DUIT AKU JER DATANG TENGOK, indah khabar dari rupa promosi bukan main dalam haprak pun tarak takat nak letak patung ntah ape2 dalam cermin pastu lebel aku pun boleh buat. kot ye pun bagi la informasi sket ape yg di pamerkan ni letak LABEL jer APE KE JADAH NYER PEMERAN CAM NI?? kalau aku tau takda nyer aku nak beratur lama-lama HAMPEH tul.

Lepas tensen-tensen tak puas hati dengan pameran aku gerak ke mid valley cari tiket nak tgk pirates of the cerrabians (cam salah eja jer haha lantak pedulik apa aku :p ), punya la ramai org kene Que panjang (Que lagi) hari ni mmg nasib aku nak kene que jer kot. tapi nak tgk nyer pasal que gak ler. dpt beli tiket pukul 11:55PM aiyoo time dpt tiket baru pukul 8:45PM gilo lame nak menunggu. then my gf dpt calld dari makcik dia suh tolong amikkan anak dia hantarkan ke sunway sebab stranded dekat UM, sib baik dekat lg pun dari aku duk nunggu lame2 kat mid valley ada gak bende nak di buat. lepas amik + hantar balik semula ke mid valley + layan mcd. masuk panggung … overall cerita besh! tapi belum tamat ada lagi sambungan lepas ni + dengan GSC dah tuka semua seat dia mmg selesa hampir nak tetido sebab mmg time dah letih sangat hehe dpt plak ekon seat empuk ahak.

Movie abih kul 2 lebih lepas hantar gf balik, aku balik gak la nak tido mengantuk sebab pagi ahad dah janji gan opismate nak dtg opis sambung buat report. pagi konon haha last-last aku sedar dalam kul 12 lebih kul 2 baru sampai opis hehe. lepas buat report semua print + bind lega betul rasa nyer takda nak penin-penin nak fikir pasal keje dah hari ni. skang aku nak mandi + masak+ makan+  DoTA seround 2 + tido :p esok nak kene prepare brg untuk outstation ke sabah dan sarawak nanti.

-EOF-

Posted under: Unrelated

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)