3 hari yang panjang …..

DENG ni kali ke dua aku tulis yang 1st tadi fakap bley plak dia Ping timeout masa aku submit tensen jer buat letih aku duk taip byk2 last2 tak keluar T_T.

Flashback!!!

17/07/2006 – Senin, aku masuk kerja lambat terlajak tido ampeh tul. sib baik ada member aku gantikan aku gi site kalau tak mampus nak kene letak dalam check list nanti ada masa belanjer budak tu makan hehe. btw aku derma darah hari ini, ni kali ke 3 dah kot ntah tak ingat rasa nyer la mmg dah 3 or 2? hehe dpt la gift (lunch box thermos) ahak my GF cakap simpan pakai sendiri (aku nak bagi dia tapi dia xmo) sebab dia cakap aku dpt tu tuka dengan darah hehe :p. Ok ptg tu aku balik kul 7 konon nyer nak mengelakan sendat dalam LRT tapi nasib tak menyebelahi aku terkene plak Komuter yang pintu nyer rosak sampai kat stesen salak selatan pintu nyer takmo tutup, dekat 1 jam gak la stuck situ dengan train penuh dengan manusia panasnyer takyah cakap lerr. sampai rumah aku dah flat but pk kan byk gila brg tak pack lagi terpaksa tahan dulu nafsu tidor.

Selasa, Wah aku bangun lewat lagi maybe sebab tidor lewat semalam, but actually dah sedar dah alarm bunyi tutup alarm tertido balik ampeh sedar2 dah kul 7:30AM rushing aku bersiap konon nye bajet nak naik train trus tak jadi mmg gila aku nak naik LRT dengan beg besar dengan brg2 aku utk di bawak ke sabah & sarawak last2 aku naik teksi melayang gak Rm14. Dari opis tolak dalam kul 10:15AM mmg kerja gila Flight kul 11:50AM berdesup-desup la drive nak ke KLIA ntah bape la speed trap kene tadi mintak2 takda hehe, sedang molek jer sampai utk check-in + boarding (ampeh kene plak tu dpt gate A09 no 2 hujung) dah la lambat kene gate jauh plak tensen! (padan muka sape suh lambat hahhaa)

Selamat sampai ke kuching dalam pukul 1:40PM amik teksi pegi ke hotel lepas check-in pegi round bndr kuching + makan KFC, takda kerja kat KL ada KFC tak nak makan sampai Kuching baru sibuk nak makan KFC. lepas amik gambar ape yang patut round cari TMNET prepaid starter pack takda la plak yang ada semua nyer reload jer. Sib baik ada baha pinjam dia punya hehehe. ni ntah berapa la hotel charge per hours guna dialup ni ahak mampus nak membayar nyer ni nanti :p. nak gi dinner nanti sambung + aku upload gambar yang member aku amik ptg tadi

-EOF-

Posted under: wtf?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)