yare yare …

aaa abih kerja awal hari ni, lepas lunch ingat nak jalan2 area bandar kuching tapi hujan plak jadi terpaksa aku layan tido huhu, punya besh tido tak sedar dah pukul 8PM haha pukul 3 ptg sampai 8 ahak telebih tido plak :p dah skang takleh nak tido ampeh esok appointment pukul 10, tadi pegi dinner kat seberang sungai member aku duk suh cari mee kolok jadi aku try la makan mee kolok ayam tadi, bley tahan gak besh :p member aku gi mintak nasik goreng paling pedas haha merah2 muka makan punya la pedas dia dah ler org negeri sembilan yang mmg kuat pedas tapi nasik dia order tadi tahap pedas yg sampai dia pun tak tahan pedas nyer lol sampai 3 gelas air dia order tadi :p

lepas makan jalan2 dkt waterfront tgk ada mamat ni main gitar srawak tu aku pun tak tau apa nama gitar tu, sambil sesi photoshoot :p. gambar byk lagi yg belum di process kalaumba dah process pun aku pakai dialup nak upload seksa so lenkali la aku upload gambar2 tu. aku nak layan card capture sakura balik :p

EOF

Posted under: Unrelated

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)