Yosh!!

Lame tak menulis makin lama makin malas plak nak merepek kat sini, but since ada takkan nak biar kosong plak,btw aku skang sudah berada di semenanjung :p balik dah dari borneo takleh duk lama2 sama sangap siot rindu kat kucing-kucing aku kat rumah hehe.

Masuk kerja balik hari rabu banyak gila kerja pending pastu nak kene submit claim form lagi tak cukup tangan nak buat semua.budget cam short jer sebab barang overweight masa balik ari tu kene charge extra 100 masak nak naik flight.

Yeah today is friday hari pun dah pukul 12 I better get prepare for friday prayer :p tapi kita makan dulu

-EOF-

Posted under: Unrelated

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)