malas….

…. ntah nape skang ni rasa cam malas jer nak merepek kat sini but bila terfikir kat users yang rajin bukak + baca blog aku yg tak seberapa ni kesian plak kat mereka-mereka itu :p.

KL Banjir lagi ….

2-3 hari lepas KL cuaca x menentu petang jer hujan … kl ni biasa la hujan lebat lebih dari 1 jam KOMPEM FLOOD. so bagi pemilik-pemilik kereta tu kalau nak park kete korang tu cari la tempat tinggi sket ye hari jumaat lepas byk gak ler kete belakang menara Celcom jalan semarak tu MASUK AIR hehe :p, but di sebabkan hujan tu la jugak JEREBU dah start clear for the 1st time in week bley nampak langit biru hari ni kalau x surammmm jer.

that all for now mmg aku tgh malas hehe :p

EOF

Posted under: wtf?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)