5th day!

kejab jer dah masuk 6 hari puasa but sadly today aku x poser :p gastrik duk muntah jer dari pagi tensen betul, petang aku keluar ingat nak beli ayam tapi sold out plak 2 day straight x dpt beli ayam ni iskkk boring duk makan beli kat pasar ramadan jer (padahal duit dah x berapa nak ada :D)

Owh semalam pegi maxis center register prepaid + register astro sekali huhu dah lame dah nak register but semalam baru la tekad pegi kuanter promotion maxis tu isi borang :p, and also yesterday menu was perfect :) Ikan pari bakar + nangka masak lemak pehh layann pagi nyer plak sahur makan nasi lauk ikan masin fuhh tapi bley plak gastrik bazir jer aku makan pagi tu sebab keluar balik duk muntah2

tomorrow (hari ni la tu) nak gi try dptkan ayam lagi hehe kalau x dpt gak kene cari kedai lain ni lama x makan sendiri duk makan org lain masak jer bosan gila. that all for now :)

Terima Kasih kepada yg sudi membaca :p

EOF

Posted under: Unrelated

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)