ShoutBox

Ah ni semalam nyer cerita dah basi pun :p, btw aku install shoutbox hehe jeles tgk blog org lain ada shoutbox aku pun mauuuu hahaha (note: syok sendiri mana ada org baca blog ko la! kecuali sorang hamba allah yg sungguh gediks dan mmg guna nick gediks sapa la tu agak nyer).

Hari ni aku mc (note: semalamĀ  actually hari ni dah 31 :D). tangan terseliuh dan yang pelik nyer cam mane boleh terseliuh tu pun aku x tau haha tau tau jer tgk tangan dah bengkak cam kene pam :p, plus buat follow-up med checkup sebab batuk x baik2 dekat seminggu dah. dan sesungguhnya aku mengantuk sesangat sebab baru makan ubat so esok (note: malam nanti) baru sambung balik TQ

Tren Terbabas? iskk

bangun jer tido aku bukak utusan online alik2 ternampak ni

deng! sungguh melemahkan semangatkan aku betul dah ler aku naik menatang ni hari2 iskĀ  full cerita nyer click sini

owh aku belum mandi haha :p saya mau pegi mandi sekian terima kasih :p

Shopping! ^_^

huhu isk hobi aku ke shopping? isk berjangkit dengan sape la penyakit ni bahaya betul kene cari ubat ni, btw tadi aku gi mid valle(note: baru balik jer ni) konon-konon nyer nak beli ubat gan barang dapur :p TER extra plak :p so kesimpulan nyer ni la brg2 yg aku beli tadi :)

1 set periuk (4 pcs) pisau baru, penyepit baru dan tidak lupa pembuka tin ^_^

isi dalam nyer

dan akhir sekali!!!! :p jgn marah yee sayangku comey gediks mengader dan wangi haha :p

harga nyer RM220, Kenapa murah? sebab trade-in hset nokia n-gage lama aku :)

isk dekat 400 gak hari ni !! dah dah jimat lepas ni xda shoping dah :p

Sekian Terima Kasih ^_^

Kerja, raya dan selsema!

Demam ni cam anually plak masuk ni dah straight 3 thn berturut-turut pagi rasa demam selsema, dah la keje (note: aku x raya thn ni :P) balik keje tido x tau nak gi lame layan astro tgk anime jer bosan gila :p, owh semalam aku masak rendang bawak sikit ke budak2 opis td :p ada yg nak nangis jer aku negok muhahaha :p. Esok maybe nak gi jalan-jalan KL (note: gi mid valley cari ubat :p) hehehe alasan jer tu :p nak ushar peti ais (note: peti ais rosak semalam deng) kat carefour kot ada yg murah, aisshhh org beraya aku gi shoping (haha jgn jeles :p).

owh saya akhiri rapuan saya hari ini dengan ucapan:

Selamat Hari Raya to all my friends, Family and exspecialy to my baby (sian beraya sorang gak) :p, Maaf Zahir dan batin!!

My New Stuff :p

Huwargg yesterday (14/10/2006) aku beli henpon baru! :p

my 1st kamera phone hahaha (quote from someone: “orang lain dah lame pakai dah!!!” – ketinggalan zaman betul) org dah zaman 3G aku baru la sesibuk nak gun GPRS (suka hati aku laaaaaaaa) :p actually nak kan dia nyer walkman tu jer :) camera tu just extraassssss!! n-gage? still ada pakai (tamak byk henpon :p)

haha nak tido esok kerja (hjan ni mmg sesuai utk tido :D)

– EOF –