Kerja, raya dan selsema!

Demam ni cam anually plak masuk ni dah straight 3 thn berturut-turut pagi rasa demam selsema, dah la keje (note: aku x raya thn ni :P) balik keje tido x tau nak gi lame layan astro tgk anime jer bosan gila :p, owh semalam aku masak rendang bawak sikit ke budak2 opis td :p ada yg nak nangis jer aku negok muhahaha :p. Esok maybe nak gi jalan-jalan KL (note: gi mid valley cari ubat :p) hehehe alasan jer tu :p nak ushar peti ais (note: peti ais rosak semalam deng) kat carefour kot ada yg murah, aisshhh org beraya aku gi shoping (haha jgn jeles :p).

owh saya akhiri rapuan saya hari ini dengan ucapan:

Selamat Hari Raya to all my friends, Family and exspecialy to my baby (sian beraya sorang gak) :p, Maaf Zahir dan batin!!

Posted under: Unrelated

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)