ShoutBox

Ah ni semalam nyer cerita dah basi pun :p, btw aku install shoutbox hehe jeles tgk blog org lain ada shoutbox aku pun mauuuu hahaha (note: syok sendiri mana ada org baca blog ko la! kecuali sorang hamba allah yg sungguh gediks dan mmg guna nick gediks sapa la tu agak nyer).

Hari ni aku mc (note: semalamĀ  actually hari ni dah 31 :D). tangan terseliuh dan yang pelik nyer cam mane boleh terseliuh tu pun aku x tau haha tau tau jer tgk tangan dah bengkak cam kene pam :p, plus buat follow-up med checkup sebab batuk x baik2 dekat seminggu dah. dan sesungguhnya aku mengantuk sesangat sebab baru makan ubat so esok (note: malam nanti) baru sambung balik TQ

Posted under: Unrelated

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)