Woot!

Har har har (cam jahat jer gelak cam tu)

setelah sekian lame x update/down hari idop balik menatang blog ni aish leceh2 dah up ni mesti nak kene tulis kang ada jer orang komplem x “hapdate” :D so for starting.

1. Aku da beli motor baru! (har har har) isk gelak lagi gambar aku letak kat bawah malas nak letak atas ni

2. aku beli henpon baru! Sony Ericsson w850i (isk 1st time pakai hset mahal2 ni) beli pakai duit raya :D

3. akan di fikir kan nanti blur abih :p

sekian terima kasih

Ps: ni kire “hapdate apa!” hahaha :p

Gegambor! :p

Motor! >:)

nak lagi sila ke sini bikepics.com/members/zuan/

ah yg lelain dah malas nak post :p

Posted under: Yada!!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)