Ajib Weeding …

I arrived back in KL save and sound :p

here some pic:

Neko! :p ada ekor! masa aku gan member aku stop makan kat R&R air keruh

dsc00353.JPG

Last Stop b4 sampai simpang rengam toll kematu la lame sangat atas motor wei

dsc003511.JPG

sampai simpang rengam member aku otw nak jemput jadi guide ke rumah dia kalau xda jemput kompem sesat :P so terpaksa la ikut dia g tampal penanda arah ke rumah dia sekali masa otw balik ke rumah dia. then sampai2 jer dah kene “paksa” makan kamben haha :p

malam xleh nak tido sangat pun duk borak jer sampai pagi, lepas tolong sesikit pagi tu lepak2 jab sambil snap :p.

dsc00364.JPGdsc00363.JPG

yang x besh nyer pagi tu baru perasan motor aku pancit tayar depan, nak x nak kene g cari workshop pagi tu gak, so after pengantin lelaki dah blah ke rumah perempuan (berarak dari sana) aku gan member aku g cari workshop. sib baik ada dekat2 jer x yah g jejauh but yg lawak nyer apek tu amik masa dekat 1/2 jam nak bukak tayar motor aku hahaha but akhir nyer dpt gak dia tuka tiub motor tu :p. majlis start pkl 11.30am aku sementara menunggu tu aku g jalan2 cari pasal round pontian then cari makan :D

dsc00366.JPGdsc00365.JPG

aish 1st time aku makan bakso :p. biasa tgk jer kat cita indon tu bakso tu x pernah makan :D

dalam pkl 12 gitu kitaorg gerak balik ke rumah pengantin kata nye pkl 2:00Pm sanding. tp duk tunggu-tunggu x nyer sampai2 pengantin :p dekat 2:30pm baru sampai ni bosan2 tunggu bawah pokok sebelah keta kancil yg ada turbo besar hehe adik pengantin :P

dsc00368.JPG

pengantin sampai around 2:30PM

dsc00369.JPG dsc00370.JPG dsc00371.JPG

pengantin kene lepak depan pagar, sian pengantin perempuan makcik tu pakai payung untuk diri sendiri jer haha :p

dsc00373.JPG dsc00375.JPG dsc00374.JPG

bersanding ..

dsc00376.JPG dsc00377.JPG dsc00378.JPG

makan time :p suap molek2 kang kene gigi :D

dsc00379.JPG dsc00380.JPG

hehe kalau x amik gambar minum air silang tangan x leh ke ha? seme kawin cam ada je :p

dsc00381.JPG

di sebab kan aku xleh nak stay lama2 (pkl 3 kene gerak) so lepas makan kita org gerak dari pontian around 7:15PM aku sampai KL (haha malas dah nak cita otw balik tu panjang sangat)

so overall motor aku full tank RM 23 isi kat muar pagi td tgk meter KM dah 223KM tapi minyak still belum sampai reserv :D estimate motor aku full tank can go 250KM :D save la tu kan hehe

and for ajib Selamat pengantin baru moga berbahgia ke anak cucu! :)

-EOF- malas dah haha

Sekian terima kasih!

Posted under: Yada!!

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)