MZ Baghira 660 …

Dulu2 plan asal nak beli ni but di sebabkan xda jual kat malaysia aku beli jer la MZ125SM, gambar motor ni bukan aku punya org lain punya aku pinjam jer :p

blkbaggi.jpg

ni kalau ada jual kat malaysia kompem aku beli haha :D. maybe next time la ada rezeki aku beli kalau xda berangan jer la :D

then semalam aku dpt email dari member aku dia cakap ni plan pendidikan family malaysia haha :p

pelanpendidikan1.JPG

pandai2 korang la nak pk apa :p

adios !

Posted under: wtf?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)