Here we go!

Firstly lame x memblog di sebabkan byk sangat free time and a lot to share terutamanyer kepada cik gediks :p, since last post aku (31 may 2007) a lot of thing happened. contoh nyer aku dah jual EN Hitam aka My MZ125SM sebab nak hapgred ke ini:

lagi gagah dan perkasa :D dalam proses transformasi lagi seslow budget xdaaaa. cik gediks will be back for winter vacation and en oren akan jadi official ride la after this :p, btw tu gambor masa baru amik dari tuan lame ni ha gambor baru lepas ejas ekzos dia :D

I’m working at my old place (setia) eceh padahal kalau ada offer lain mesti cepat jer hantar resign letter ni :D.

Oh btw Selamat Hari raya Maaf Zahir dan batin kalau ada tersalah tersilap sengaja silap etc-etc

to be continue …