Here we go!

Firstly lame x memblog di sebabkan byk sangat free time and a lot to share terutamanyer kepada cik gediks :p, since last post aku (31 may 2007) a lot of thing happened. contoh nyer aku dah jual EN Hitam aka My MZ125SM sebab nak hapgred ke ini:

lagi gagah dan perkasa :D dalam proses transformasi lagi seslow budget xdaaaa. cik gediks will be back for winter vacation and en oren akan jadi official ride la after this :p, btw tu gambor masa baru amik dari tuan lame ni ha gambor baru lepas ejas ekzos dia :D

I’m working at my old place (setia) eceh padahal kalau ada offer lain mesti cepat jer hantar resign letter ni :D.

Oh btw Selamat Hari raya Maaf Zahir dan batin kalau ada tersalah tersilap sengaja silap etc-etc

to be continue …

Posted under: Yada!!

One comment

  • si gediks on October 29, 2007 at 23:45 said:

    leave the vermilion color! dont change it before syg balik yee… ! kalo x siap le…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)