Saya di tag cehhh

Tak pernah nyer kene tag ari ni tetibe kene tag cis ni punca nyer -> click
1) 3 Kuih raya?
  1. Kuih Batang buruk (apsal la bagi nama buruk sedap apa kuih tu ish ish)
  2. Bahulu
  3. Kuih yang sedap hehe

2)3 Kerepek raya?

  1. Makan jer la apa yg ada :08:
  2. sama seperti di atas
  3. sama seperti di atas

3) 3 makanan raya?

  1. Ketupat daun Palas nenek kat kg belah mak
  2. Lemang beli kat tepi jalan area rumah lame (Desa Tasik)
  3. Rendang buat sendiri :17:

4)Kaler baju feveret?
hitam

5) Waktu yg menyentuh hati?
Saya hati kering xda sedih2 :17:

6) Waktu paling best?
Dapat keje baru dekat raya!! :31:

7) Waktu paling x best?

Time bagi duit raya ke anak-anak buah yang begitu ramai :33:

8) Duit raya paling byk pernah dpt?

Err x ingat (sebab skang ni tebalik dah saya yang kene BAGI DUIT! ARGGG!!! :pasrah: )

9) Lagu raya paling best?
Asalkan sedap di dengar :joget:

10) 5 orang nk ditag?

NONE malas saya nak tag tag ni cam name tag sekolah plak  :blur:
Sekian Terima Kasih :muzik:

Diskaun Zakat Fitrah??

Ha aku awal2 selepas sahur duk baca paper kan pastu terjumpa la 1 artikel kat metro ni refer kat sini, pasal sorang amil yang mengutip duit zakat fitrah kat kuanter KL sentral kene maki hamun dengan sorang pempuan yang terlebih “educated” nyer sampai tahap nak mintak diskaun bayar zakat :30: :20: masa aku memula baca cam tak percaya jer :shock: WTF??? zakat pun boleh mintak diskaun ke??? manusia cam ni pun ada dalam dunia ni ke? tak ada akal ka apa? pehtu siap bley maki hamun plak hamba allah yang tak bersalah tu :01: , tak pernah di buat orang mintak diskaun bayar zakat fitrah bukan banyak sangat pun jumlah nyer ntah apa2 :swt: org yg tak waras jer buat cam tu :33: so kesimpulan nyer pempuan tu mmg x waras! tak pun byk sangat tengok banner “SALE” dekat2 raya sampai zakat pun dia ingat ada “SALE” :18:

ps: tgh cari video yg org rakam tu kalau jumpo aku post

Thank You

Great day!!

8.33AM my phone rangs ( I was still sleeping :29: ) who the hell calling me at this time :01: , it turn out that she is from the company that I attended the interview last week :25: and she informed me that I have been accepted for the Linux Administrator position that I was applying to :cayo: I was shock :30: at first because yesterday their IT Manager said I didn’t get selected because they already have another candidate and I really don’t know the reason why but what the hell I got accepted right? :31: , Will be submitting my resignation letter a soon as I get back to KL on Friday! :07: !!

BTW to my fiancee I LOVE YOU SO MUCH!! WITHOUT YOU I WONT BE GETTING THIS JOB!!! :03: :16: :27: :12:

Thank You! :muzik:

Hari Ini Hari Jumaat!

Errr actually dah sabtu pun hehe di sebab kan “TTS” (Teh Tarik Session) with my fellw bikers jadi terpaksa la post lambat kan at least ada post dari xda langsung :32: .

Today Nouvo aku buat hal masa nak g keje pepagi buta nak keluarkan helmet dari Givi Box aku tetiba rasa cam pelik jer asal la begoyang-goyang jer box ni check-check tengok haa ko tapak yang di skru kan ke givi box tu rabak wei, demm dekat-dekat nak raya ni ada je bende nak mengabih kan duit cisss :33: nak tak nak kene pegi la bengkel kebiasa aku kat jalan Ipoh tu iaitu bengkel KS Motor aka kedai ah fat suh dia welding balik + tuka tapak givi tu ke tapak yg heavy duty sket so harap-harap pasni x rabak lagi body nouvo aku bodo-bodo jer kene RM150 :04: .

Hari sebab motor siap lambat terpaksa bebuka kat opis sensorang demmm :33: kalau dah kat opis tu biasa la xda mende lain la nak di makan kecuali biskut kering nak x nak order la mekdi lagi pun lame x makan mekdi :p (haha alasan! :25: )

Tempat keje aku (Buat-buat x nampak jer selerak tu bz la kater kan :32: )

:21: PERHATIAN!!! TIDAK SESUAI UNTUK DI LIHAT WAKTU SIANG!! SEKIAN TERIMA KASIH!!

Makanan Untuk Berbuka:

Big and Tasty :07:

Order mekdi xda nugget x sah! :07:

After bebuka pegi TTS lame benar x pegi nyer tapi di sebabkan vulcan aku lom lagi sihat aku terpaksa la lenjan nouvo R1 aku :16: haha motor apa bawak tak kesah yang penting datang lagi pun aku nak amik T-Shirt yang order awal tahun lepas (ni dah dekat hujung tahun baru nak amik :18: ) hehe. bajet pas amik baju nak balik xmo lelama tapi di sebabkan hasutan makhluk-makhluk durjana aku terjebak plak ikut g Bukit Ampang pegi Karaoke ampeh cam mane la aku bley plak terjebak :19:  x pegi kang ada plak yg kate aku ni xmo join ride plak dah so ikut jer la :33: .

Bukit Ampang! must go! haha actually ni 1st time aku sampei ke atas tu tekejut gak tetiba dalam hutan tu ramai plak org hahaha :30: rupa nyer ada look-out point kat atas tu leh nampak satu kl wacakap luu selama ni aku x tau pun! hahaha duk jer KL tp haram x pernah tau pun ada tempat cam ni :05: nnt cik tunang balik malaysia kene bawak dia mai ni  :12: :16: , ni ha gambo sempat snap camera x power so quality average jer la ye :33:

nak cantik2 pegi tgk sendiri :p ada 3 tempat makan kat atas tu kompem korang x lapar nyer :07:

Time to sleep cik tunang dah tido tak sedar apa dah time aku duk menulis ni :08:

ok TQ Babai :muzik: :29:

Letih!Tired!

Hari ni letih! ada field work kat Klang pepagi dah kene drive jem2 tensen betul :hedban:tapi hari ni bangun awal sket, eh sket apa 4.30 bangun sahur x tido dah bajet nak sambung tido balik tapi semangat plak nak mengedit gegambor brooch stock ado :cayo: oh btw nak beli Korean Brooch leh pegi kedai online saya di sini -> www.bnzretail.net/v2/. Balik dari klang dah ler paneh  :swt: di tambah plak dengan jem kat federal lagi ler makin tensen:tensen: dengan driver-driver malaysia ni korang faham-faham jer la bleh tahan hampeh nyer rasa nak tembak je sesekor :amok: biar aku sorang jer yg bawak kete atas jalan ni :kerek: ahaha :p, sib baik la hari ni jualan brooch agak baik dapat hampir RM300 gak hari ni saja:joget: ,hopefuly leh dpt abih kan stock sedia ada so boleh amik stock baru en sila bley cik tunang beli kan stock baru :muzik: ehehe.

Motor lum repair lagi malas tol 20/09/2008 ada ride ke temerloh isk nak tak nak kene repair tapi banyak plak nak pakai duit nyer:blur:nanti kang main hantar repair jer dpt resit pensan nak membayor nyer :shock: adohai duit mane ko duit meh la datang sini lepak-lepak! hahah :bored:

OK TQ BABAI minggu depan sambung plak :p :muzik::)

Ps: Icon di cilok dari blog ASPIA nghahaha dan telah di jadi kan custom smileys utk WP aku :joget: