Letih!Tired!

Hari ni letih! ada field work kat Klang pepagi dah kene drive jem2 tensen betul :hedban:tapi hari ni bangun awal sket, eh sket apa 4.30 bangun sahur x tido dah bajet nak sambung tido balik tapi semangat plak nak mengedit gegambor brooch stock ado :cayo: oh btw nak beli Korean Brooch leh pegi kedai online saya di sini -> www.bnzretail.net/v2/. Balik dari klang dah ler paneh  :swt: di tambah plak dengan jem kat federal lagi ler makin tensen:tensen: dengan driver-driver malaysia ni korang faham-faham jer la bleh tahan hampeh nyer rasa nak tembak je sesekor :amok: biar aku sorang jer yg bawak kete atas jalan ni :kerek: ahaha :p, sib baik la hari ni jualan brooch agak baik dapat hampir RM300 gak hari ni saja:joget: ,hopefuly leh dpt abih kan stock sedia ada so boleh amik stock baru en sila bley cik tunang beli kan stock baru :muzik: ehehe.

Motor lum repair lagi malas tol 20/09/2008 ada ride ke temerloh isk nak tak nak kene repair tapi banyak plak nak pakai duit nyer:blur:nanti kang main hantar repair jer dpt resit pensan nak membayor nyer :shock: adohai duit mane ko duit meh la datang sini lepak-lepak! hahah :bored:

OK TQ BABAI minggu depan sambung plak :p :muzik::)

Ps: Icon di cilok dari blog ASPIA nghahaha dan telah di jadi kan custom smileys utk WP aku :joget:

Posted under: Personal Life, Yada!!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)