Hari Ini Hari Jumaat!

Errr actually dah sabtu pun hehe di sebab kan “TTS” (Teh Tarik Session) with my fellw bikers jadi terpaksa la post lambat kan at least ada post dari xda langsung :32: .

Today Nouvo aku buat hal masa nak g keje pepagi buta nak keluarkan helmet dari Givi Box aku tetiba rasa cam pelik jer asal la begoyang-goyang jer box ni check-check tengok haa ko tapak yang di skru kan ke givi box tu rabak wei, demm dekat-dekat nak raya ni ada je bende nak mengabih kan duit cisss :33: nak tak nak kene pegi la bengkel kebiasa aku kat jalan Ipoh tu iaitu bengkel KS Motor aka kedai ah fat suh dia welding balik + tuka tapak givi tu ke tapak yg heavy duty sket so harap-harap pasni x rabak lagi body nouvo aku bodo-bodo jer kene RM150 :04: .

Hari sebab motor siap lambat terpaksa bebuka kat opis sensorang demmm :33: kalau dah kat opis tu biasa la xda mende lain la nak di makan kecuali biskut kering nak x nak order la mekdi lagi pun lame x makan mekdi :p (haha alasan! :25: )

Tempat keje aku (Buat-buat x nampak jer selerak tu bz la kater kan :32: )

:21: PERHATIAN!!! TIDAK SESUAI UNTUK DI LIHAT WAKTU SIANG!! SEKIAN TERIMA KASIH!!

Makanan Untuk Berbuka:

Big and Tasty :07:

Order mekdi xda nugget x sah! :07:

After bebuka pegi TTS lame benar x pegi nyer tapi di sebabkan vulcan aku lom lagi sihat aku terpaksa la lenjan nouvo R1 aku :16: haha motor apa bawak tak kesah yang penting datang lagi pun aku nak amik T-Shirt yang order awal tahun lepas (ni dah dekat hujung tahun baru nak amik :18: ) hehe. bajet pas amik baju nak balik xmo lelama tapi di sebabkan hasutan makhluk-makhluk durjana aku terjebak plak ikut g Bukit Ampang pegi Karaoke ampeh cam mane la aku bley plak terjebak :19:  x pegi kang ada plak yg kate aku ni xmo join ride plak dah so ikut jer la :33: .

Bukit Ampang! must go! haha actually ni 1st time aku sampei ke atas tu tekejut gak tetiba dalam hutan tu ramai plak org hahaha :30: rupa nyer ada look-out point kat atas tu leh nampak satu kl wacakap luu selama ni aku x tau pun! hahaha duk jer KL tp haram x pernah tau pun ada tempat cam ni :05: nnt cik tunang balik malaysia kene bawak dia mai ni  :12: :16: , ni ha gambo sempat snap camera x power so quality average jer la ye :33:

nak cantik2 pegi tgk sendiri :p ada 3 tempat makan kat atas tu kompem korang x lapar nyer :07:

Time to sleep cik tunang dah tido tak sedar apa dah time aku duk menulis ni :08:

ok TQ Babai :muzik: :29:

Posted under: Yada!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)