Diskaun Zakat Fitrah??

Ha aku awal2 selepas sahur duk baca paper kan pastu terjumpa la 1 artikel kat metro ni refer kat sini, pasal sorang amil yang mengutip duit zakat fitrah kat kuanter KL sentral kene maki hamun dengan sorang pempuan yang terlebih “educated” nyer sampai tahap nak mintak diskaun bayar zakat :30: :20: masa aku memula baca cam tak percaya jer :shock: WTF??? zakat pun boleh mintak diskaun ke??? manusia cam ni pun ada dalam dunia ni ke? tak ada akal ka apa? pehtu siap bley maki hamun plak hamba allah yang tak bersalah tu :01: , tak pernah di buat orang mintak diskaun bayar zakat fitrah bukan banyak sangat pun jumlah nyer ntah apa2 :swt: org yg tak waras jer buat cam tu :33: so kesimpulan nyer pempuan tu mmg x waras! tak pun byk sangat tengok banner “SALE” dekat2 raya sampai zakat pun dia ingat ada “SALE” :18:

ps: tgh cari video yg org rakam tu kalau jumpo aku post

Thank You

Posted under: Personal Life, wtf?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)