Saya di tag cehhh

Tak pernah nyer kene tag ari ni tetibe kene tag cis ni punca nyer -> click
1) 3 Kuih raya?
  1. Kuih Batang buruk (apsal la bagi nama buruk sedap apa kuih tu ish ish)
  2. Bahulu
  3. Kuih yang sedap hehe

2)3 Kerepek raya?

  1. Makan jer la apa yg ada :08:
  2. sama seperti di atas
  3. sama seperti di atas

3) 3 makanan raya?

  1. Ketupat daun Palas nenek kat kg belah mak
  2. Lemang beli kat tepi jalan area rumah lame (Desa Tasik)
  3. Rendang buat sendiri :17:

4)Kaler baju feveret?
hitam

5) Waktu yg menyentuh hati?
Saya hati kering xda sedih2 :17:

6) Waktu paling best?
Dapat keje baru dekat raya!! :31:

7) Waktu paling x best?

Time bagi duit raya ke anak-anak buah yang begitu ramai :33:

8) Duit raya paling byk pernah dpt?

Err x ingat (sebab skang ni tebalik dah saya yang kene BAGI DUIT! ARGGG!!! :pasrah: )

9) Lagu raya paling best?
Asalkan sedap di dengar :joget:

10) 5 orang nk ditag?

NONE malas saya nak tag tag ni cam name tag sekolah plakĀ  :blur:
Sekian Terima Kasih :muzik:

Posted under: Personal Life, Yada!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)