[WTS] Kawasaki Vulcan EN500 1996

Kawasaki Vulcan EN500 96′ (Imported Version)

1) Buatan: Kawasaki
2) Nama Model: EN500
3) Keupayaan Enjin (cc): 498cc
4) Warna: Flat Black white stripe (Cat Sendiri :p)
5) Tahun Dibuat: 1996
6) Tarikh Pendaftaran: 1996
7) Pemilikan: Ke-6
8) UbahSuai:

– Ekzos Buluh perindu :p
– Accident Free
– Weekend Bike
– Excellent Condition on the road @ Tip Top baru lepas top overhoul (10/11/2008)
– Insuran: 19 June 2009
– Roadtax: 19 December 2008 – 19 June 2009
– Givi heavy duty rack (tanpa box)
Givi Windshield ada org book!
– Convert dari Belt ke rantai (belt drive train asal akan di beri ke pada owner baru)

9) Sebab Motor hendak dijual: Retired! (for now)
10) Lokasi: Cheras/Plaza Sentral 5 (Sebelah KL Sentral)
11) Batuan (mileage): Tak Pasti Meter dah rosak (pakai meter jaguh sekarang dah 10k)
12) Harga: RM11,500 RM9,800 (revised!) nego sampai jadi
13) Jikalau berkenan sila CALL/SMS idzuwan -> 017-671O53KOSONG 8:00AM -> 12:00PM only ye tolong la jgn call pepagi buta tido lagi tu

NOTA:
Seperti yang tertera harga boleh di runding, kepada para pembeli saya galakan call utk berurusan dan saya galak tengok motor (bagi yang dekat) kalau jauh nego on phone boleh tapi masih galak tengok motor dulu baru cerita harga, kalau segan nak call SMS pun boleh insyallah saya balas, tapi kalau nak nego tu biar berpada jgn la ayat-ayat cam ni keluar “5k kire jadi”

motor

motor1

Posted under: Personal Life, wtf?

Tagged as: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)