Makwe KOI!!

Terima kasih kepada auntie phyd (haha ada kene back fire sebab panggil dia auntie ni kang), sebab bagi mende ni kat aku! membuatkan aku rindu nak duk kampung balik :D

[youtube:www.youtube.com/watch?v=GNRJz9XVa0c%5D

Lirik (bagi yang tak faham :p)

PUTRA PYAN MAKWE KOI LYRICS

Alkesoh bermule cerite
Seingat kawan perentan derjoh lime
Ati koi berkenan dekat anok dare
Kek anok tok lebei namenye Nine

MakWe Koi…

Pukul satu abih sekoloh
Tok lengoh-lengoh teruh balik rumoh
Deraih pegi mandi lepaih ter kene ngaji
Sura nempuh rumohnye buoh ati

MakWe Koi…

Nine Nine Nine
Nine Nine Nine
Nine Nine nii MakWe koi….

Nine Nine Nine
Nine Nine Nine
Nine Nine nii MakWe koi….

Suke sangat kome beloh petang
main konda kondi ande yang main tayang
keknye kawan ngecoh main pondok-pondok
Nine jadi emok koi jadi bapok

MakWe Koi…

Jenuh berturut baru nok balik
Buat tok cakne sebak tengoh ralit
Berderui ke sungei terjun ramei-ramei
Nine pulok cuok, mandi bercedok

MakWe Koi…

Memang banyok kenangan manih
Cerite hel kampong tak mboh abih
Berkubang dalam paye, kenduri-kendare
Kone je koi pegi Nine sokmo ande

MakWe Koi…

Ndok tak ndok berpisoh juge
Koi cari ilmu nun di bando sane
Kalo lulus tinggi, masuk universiti
Cerelang mase depan Nine suke ati

MakWe Koi…

Nine Nine Nine
Nine Nine Nine
Nine Nine nii MakWe koi….

Nine Nine Nine
Nine Nine Nine
Nine Nine nii MakWe koi….

Nine di kampong blajo bagei gaye
Termasuk memasok, menjait, mereke
Bekal mase depan kala jodoh ande
Mintok-mintoknye dan koi pinang Nine

MakWe Koi…

Sengkat ini dulu cerite
Seingat kawan perentan derjoh lime
Ati koi berkenan dekat anok dare
Kek anok tok lebei namenye Nine

MakWe Koi…

Nine Nine Nine
Nine Nine Nine
Nine Nine nii MakWe koi….

Nine Nine Nine
Nine Nine Nine
Nine Nine nii MakWe koi….

Credit goes to:

Auntie Phyd!

anakmelayu08 at youtube sebab upload lagu n

www.gugalyrics.com/ for the lirik!!!

Beware of Fake email from Maybank!!

I would like to take this opportunities to WARN everyone that are using maybank2u online banking, Because some you the users might not now this kind of stuff and they can be easily fooled by these kind of email, this morning I got this email (click the images for full view):

m2uphishing

it look real enough for someone that does not have any computer knowledge! it a potential unauthorized account access!. I checked up the website, when you open it will redirect you to another url and then they will ask you to input username,password and the TAC number that was previously mentioned in the email, from the source code seem it will send the supplied information to somewhere, but sadly I didn’t manage to get the information about where the information was send to.

So please notify your relative, your friends or just inform everyone that you know about this ! :)

Thank You!

Saya bukan blogger tegar!

:blur: byk org komplem (eh byk ke? biasa cik tunang jer komplem + certain manusia yang rajin bebenor blog hopping sampai tersesat ke blog aku ni) blog aku ni kosong jer update pun ikut suka jer (alah blog aku kan suka la aku nak update bila aku nak  :kerek:  ) bukan ape bz dengan kerja (ceh org lain pun busy gak), kalau korang nak tau ni jadual kerje aku

pagi -> bgn tido mandi -> pegi keje -> brunch -> sambung keje -> balik keje -> tgk tv jab -> masak dinner kalau rajin ( tu pun sebab baru perasan dah pkl 9 hehe) -> siap masak makan seme dah pkl 11 lebih -> pas makan auto mengantuk -> tido -> ulang balik step 1 :D

haa x ke busy tu? gila menteri pun x bz cam aku haha tu belum masuk acara tengok anime lagi huh makin pack jadual harian aku + extra stuff yangaku mmg malas nak tulis tu ada gak! skang ni kene plak TMnut kebodohan semalaya lagi ler aku makin malas nak menghapdate kalau aku hapdate duk mencarut jer better jauhkan :p,

jadi kesimpulan nyer terima jer la apa yang ada kat dalam ni jangan banyak komplem ye  :07:

Sekian Terima Kasih

Yang Kuat Kelentong

Teh Webmastah!

TMnet done it again!

Tekanan jiwa routing TMnet problem lagi! suka benor buat experiment time2 weekend ni habih jahanam international route! mostly route ke sever around europe totaly fakaped! nak access server opis aku yg berada di finland pun kaput! OI aku bayar Rm170 sebulan weii!

At least bagi la announcement ke apa ke ni xda yilek senyap cam haram buat bodo jer telipon CSC pun haram jadah semua x tau apa, tanya ada ganguan dengan services ke boleh plak dia tanya modem aku condisi ok ke x wtf? terang2 nationwide problem lagi nak kecoh modem aku apahel weii, makin menambahkan tekanan jer call CSC Streamyx ni

argg tekanan! pergi mencari ketenagan jab!

:13: :26:

breakfast at 0600AM!

huh baru nak tido ada plak sms alert terus xleh tido demit, pastu lapar terpaksa masak!. Nasik + scramble egg + papadam + black paper sos :D naisuuu

09022009196

pas makan terasa nak tido lak dem tp pkl 0730 nak kene gi opis :swt: :mabuk: