Saya bukan blogger tegar!

:blur: byk org komplem (eh byk ke? biasa cik tunang jer komplem + certain manusia yang rajin bebenor blog hopping sampai tersesat ke blog aku ni) blog aku ni kosong jer update pun ikut suka jer (alah blog aku kan suka la aku nak update bila aku nak  :kerek:  ) bukan ape bz dengan kerja (ceh org lain pun busy gak), kalau korang nak tau ni jadual kerje aku

pagi -> bgn tido mandi -> pegi keje -> brunch -> sambung keje -> balik keje -> tgk tv jab -> masak dinner kalau rajin ( tu pun sebab baru perasan dah pkl 9 hehe) -> siap masak makan seme dah pkl 11 lebih -> pas makan auto mengantuk -> tido -> ulang balik step 1 :D

haa x ke busy tu? gila menteri pun x bz cam aku haha tu belum masuk acara tengok anime lagi huh makin pack jadual harian aku + extra stuff yangaku mmg malas nak tulis tu ada gak! skang ni kene plak TMnut kebodohan semalaya lagi ler aku makin malas nak menghapdate kalau aku hapdate duk mencarut jer better jauhkan :p,

jadi kesimpulan nyer terima jer la apa yang ada kat dalam ni jangan banyak komplem ye  :07:

Sekian Terima Kasih

Yang Kuat Kelentong

Teh Webmastah!

Posted under: Personal Life, Yada!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)