Ice White choclate coffee!

As always nothing to do with the topic :p, I was reading slashdot this morning found a comment from one of the user:

by Toonol (1057698) on Tuesday March 24, @10:01PM (#27323679)
Point her to a random comment on Slashdot. Typically, women will believe the expertise of a random stranger far more than their husband.

Why, I don’t know… but it’s the truth, and nearly globally applicable.

original can be viewed here: ask.slashdot.org/comments.pl?sid=1174317&cid=27323679

Well can’t say anything but agree with him :p  :shock:

Perspective Drawing Services!

To who that may concern,

I’m providing perspective drawing services, for your information all drawing are being done using Sketchup software.
If interested to use my services, please do call me at 0129134186. Price range is RM350 – RM550 depending on how many floor of the particular building, with this I included a drawing sample of my work

(Click for larger picture)

rb-sempit-ii

Thank You,

:17:

Lelaki Hensem VS Lelaki tak Hensem!

Potong dan tampal dari facebook member

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: woow, cool giler…
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus…

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody’s perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia…

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat…
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:…(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)…

kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus…penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching… hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?…

kalau lelaki handsome tak mau bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?…

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu….

kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke pondan !!

Sekian

PS: huh kalau jumpa pempuan org cam ni tak kira la perempuan ke lelaki rasa nak amik AK47 tembak kepla ja :p bagi besepai!!  :cayo: