Gold for my love one :D

Aww poh kong kene bayar aku royalti ni sebab tolong promote emas derang :31:, td pegi mid valley pegi tengok cerita “pantas dan garang 4” (fast and furious 4, cam haram jer derang ni translate title hahaha) dengan aspia n the geng. then after that aku menyinggah ke POH KONG untuk menunaikan janji2 manis ku kepada cik tunang dari tahun lepas nak gelang kaki emas :swt: .

03042009234

03042009232

pas ni kalau meroyan lagi sebab xda dpt emas (kes mimpi member2 dpt hadiah emas aku jadi mangsa weii) mmg nak kene geget hahaha

Sekian Terimas

PS: berat gelang kaki itu ialah 4.24g korang cari la sendiri harga emas 1g berapa skang then kali sendiri hehe malas den :D

PS2: gambar updated :31:

Posted under: Personal Life, Yada!!

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hero ;) :| :x :twisted: :tido: :tensen: :swt: :spot: :sleepy: :shock: :run: :roll: :pasrah: :oops: :o :nono: :nangis: :muzik: :mrgreen: :mabuk: :lol: :kerek: :joget: :idea: :hedban: :evil: :desk: :cry: :cayo: :bored: :blur: :arrow: :amok: :P :D :?: :? :33: :32: :31: :30: :29: :28: :27: :26: :25: :24: :23 :22: :21: :20: :19: :18: :17: :16: :15: :13: :12: :11: :10: :09: :08: :07: :06: :05: :04: :03: :02: :01: :) :( :!: 8O 8)