photog: Product Shot – Dell Mini 9

Sungguh mini! (click untuk full saiz)

#1 kotak

dsc02784

#2 Setelah di buka

dsc02785

#3 uish dia pakai baju “see through” har har

dsc02786

#4 Sesi membunuh M$ dengan harimau kumbang (OSX Leopard 10.5.7)!

dsc02788

#5 photo shoot naked har har har

dsc02796

#6 BOKEH!!

dsc02804

#7 bookehhh lagi? x berapa nak bokeh :D

dsc02795

Sekian!

2009 wishlist!

Tahun 2009 wishlist!! haha sesiapa yang bermurah hati nak hadiah ke aku barang2 ni sangat di alu-alukan :p

1. SAL16-105 :D

468083vb

2. Minolta AF 50mm F1.7

17_3

3. New RIDE! hahaha (cik tunang cakap aku gila sebab nak beli ni muhahaha)

1244522634862

4. PSP! for and cik tunang

psp_skype_1

takat ni tu jer leh pk rasa nak tambah esok lusa plak la aku buat 2009 wishlist part 2! muhahaha

photog: After sunset!

molek jer lepas buat mee goreng basah tgk view cantik kat kluar automatis jer angkat camera :D

#1 no edit resaiz + watermark

After sunset #1

#2 gambar yg sama tapi tambah effect “General – Punch” Preset dalam lightroom 2

After sunset #2

#3 crop! still gambar yg sama

After sunset #3

itu saje sekian mekasih!

PS: sape cakap kit lens x pawahhhhh!!! :p