Sushi king madness!

image

Semalam pegi sushi king makan agak byk la lepas dah bayar and dah nk kluar dari parking baru perasan apsal la murah sngat rupa nyer minah yg close order tu x kire extra 5 pink plate patut la murah sgt 5×4 dah 20!gila makan free :p

Raya Dinner dan dot det dat :p

Hari ni duk makan kuih raya beli kat gaint jer, petang pas keje dah kompem2 malas nak masak so aku duk bedal ketupat segera + rendang masak sendiri malam raya semalam (aku reti masak hokey xda pun keracunan kalau makan :kerek: hehe ) .

Dinner blur abih nak makan apa bukak peti ais tengok ada ikan keli 4 ekor lagi beli kelmarin pikir nyer pikir last-last goreng jer :18: memula rajin-rajin dah nak buat keli masa merah tapi rasa cam malas plak tetiba jer hehehe goreng jer la nampak nyer itu jer yang mudah nyer

Sekoq sekali makan cik tunang selalu komplem ai makan banyak, dah nak buat cam mane tunang aok ni naga :07: :joget: :nono:

En itam aka motor aku lum lagi ok walaupun dah hantor khamis lepas ke werkshop, sekali kene kencing gan pomen dia kate nyer dah repair aku check balik haram taik nyer xda (ops harap maaf bahaser kasor sket) xper jaga dia 2 hari lagi akan ku pergi membako orang gan kedai-kedai nyer sekali :01: :23 :20:

Sekian Terimasssss