Fresh update for 2012!

Finally have moved my blog to a more users friendly domains (mylinux.net.my) :17: , the old domains (fakq.net) :09:  is not really suitable for a blog anyway :D, the best thing is wordpress make it easy for the move :03: , I just need to copy my old WP installation folder and then change the domain in the General Setting.

When done, I just need to install and run Velvet Blues Update URLs plugins to fix post URL and attachment Finished in less than 10 minutes!  :cayo: and with mod_rewrite I able to forward any request from the old urls to the new domain without a hassle!

<ifmodule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteRule ^(.*)$ http://mylinux.net.my/blog/$1 [R=301,L]
</ifmodule>

Nintendo Wii Models and Regions

Check your WII region by it Serial number:

Wii Model number / Region USA / Canada:
RVL-001(USA) / NTSC-U/C
Wii Serial: LU4034XXXXXX

Wii Model number / Region Europe:
RVL-001(EUR) / PAL
Serial: LEH1513XXXXX

Wii Model number / Region Australia:
RVL-001(EUR) / PAL
Serial: LAH1193XXXXX

Wii Model number / Region Japan:
RVL-001(JPN) / NTSC-J
Wii Serial: LJF1198XXXXX

Wii Model number / Region Korea:
RVL-001(KOR) / NTSC-M
Wii Serial:
LKM101XXXXXX

Saga BLM

My New Toys :p abih jual seme motor beli kereta amik ko :joget:  kes nyer nak beli SYM GTS mintak downpayment x ingat nyer sak aku amik BLM ni 0 d/p what the hek.

05092009283

05092009284

Back Skirt fitting

05092009285

Front Skirt

05092009286

Hari ni hantar pegi spray! esok siap ! yehaa :muzik:

2009 wishlist!

Tahun 2009 wishlist!! haha sesiapa yang bermurah hati nak hadiah ke aku barang2 ni sangat di alu-alukan :p

1. SAL16-105 :D

468083vb

2. Minolta AF 50mm F1.7

17_3

3. New RIDE! hahaha (cik tunang cakap aku gila sebab nak beli ni muhahaha)

1244522634862

4. PSP! for and cik tunang

psp_skype_1

takat ni tu jer leh pk rasa nak tambah esok lusa plak la aku buat 2009 wishlist part 2! muhahaha

Gold for my love one :D

Aww poh kong kene bayar aku royalti ni sebab tolong promote emas derang :31:, td pegi mid valley pegi tengok cerita “pantas dan garang 4” (fast and furious 4, cam haram jer derang ni translate title hahaha) dengan aspia n the geng. then after that aku menyinggah ke POH KONG untuk menunaikan janji2 manis ku kepada cik tunang dari tahun lepas nak gelang kaki emas :swt: .

03042009234

03042009232

pas ni kalau meroyan lagi sebab xda dpt emas (kes mimpi member2 dpt hadiah emas aku jadi mangsa weii) mmg nak kene geget hahaha

Sekian Terimas

PS: berat gelang kaki itu ialah 4.24g korang cari la sendiri harga emas 1g berapa skang then kali sendiri hehe malas den :D

PS2: gambar updated :31: