photog: Product Shot – Dell Mini 9

Sungguh mini! (click untuk full saiz)

#1 kotak

dsc02784

#2 Setelah di buka

dsc02785

#3 uish dia pakai baju “see through” har har

dsc02786

#4 Sesi membunuh M$ dengan harimau kumbang (OSX Leopard 10.5.7)!

dsc02788

#5 photo shoot naked har har har

dsc02796

#6 BOKEH!!

dsc02804

#7 bookehhh lagi? x berapa nak bokeh :D

dsc02795

Sekian!

photog: After sunset!

molek jer lepas buat mee goreng basah tgk view cantik kat kluar automatis jer angkat camera :D

#1 no edit resaiz + watermark

After sunset #1

#2 gambar yg sama tapi tambah effect “General – Punch” Preset dalam lightroom 2

After sunset #2

#3 crop! still gambar yg sama

After sunset #3

itu saje sekian mekasih!

PS: sape cakap kit lens x pawahhhhh!!! :p

photog: Night shot/Light trail

testing bulb mode dan DIY Remote commando eh commander tapi sebab DIY dia hapgred jadi commando la kan

#1 View siang
Day light!

#2 Time malam!

Trailing ...

#3 reposition

diffrent angle

#4 View bandor (bandor ke ntah flat jer ni)

night view

Untuk versi besar (bagi yg rabun cam aku ni) g flickr tgk saiz besor sket,

Tenkiu itu saje rajin komen malas xyah!