Sony Malaysia Buat lawak?

Petang tadi dalam pukul 3 lelebih la dpt email dari sony malaysia berikut adalah sedutan email tu la:

Dear Nor idzuwan,

Congratulations!

You have been selected as one of our lucky winners for participating in our Sony Panel Cyber-Shot camera survey!

You have won yourself an exclusive Cyber-shot Travelling premium gift.

To redeem your gift, kindly email your personal details along with your unique PIN number to CIC@sony.com.my with the following:

Email Subject: RE: Sony Cyber-shot Customer Survey
Name (as per I.C):
Address:
Contact Number:
Your unique PIN number:

Please reply by Friday, 6th May 2011 with the above details.

Your gift will be sent to the designated address provided upon verification.

Thank you for your valuable feedback and time participating in our customer survey.
 
Yours sincerely,

My Sony Team
Sony (Malaysia) Sdn Bhd

wah dalam hati ada taman tapi di sebabkan baru bangun tido time baca email tu biar je la dulu jab2 lagi baru buat nyer, akan tetapi selang beberapa puluh minit selepas itu blekberi duk alert email baru dari sony malaysia:

Dear Sir/Madam,
You may have received an email entitled, 'My Sony Cyber-shot Customer Survey' that was sent out on 28/4/2011.

We are currently investigating this incident. Please ignore the email receieved prior to this one.

We sincerely apologize for the inconvenienced caused.
 

Yours sincerely,

My Sony Team
Sony (Malaysia) Sdn Bhd

apa ke jadah nyer ini? boleh lak cam tu? systems dah fakaped ke? atau ada org buat dajal? dah la tengah kecoh pasal PSN server kene compromised tambah lak ni? mmg EPIC PHAIL sony cam ni

:30: :11: :01:

photog: Product Shot – Dell Mini 9

Sungguh mini! (click untuk full saiz)

#1 kotak

dsc02784

#2 Setelah di buka

dsc02785

#3 uish dia pakai baju “see through” har har

dsc02786

#4 Sesi membunuh M$ dengan harimau kumbang (OSX Leopard 10.5.7)!

dsc02788

#5 photo shoot naked har har har

dsc02796

#6 BOKEH!!

dsc02804

#7 bookehhh lagi? x berapa nak bokeh :D

dsc02795

Sekian!

photog: After sunset!

molek jer lepas buat mee goreng basah tgk view cantik kat kluar automatis jer angkat camera :D

#1 no edit resaiz + watermark

After sunset #1

#2 gambar yg sama tapi tambah effect “General – Punch” Preset dalam lightroom 2

After sunset #2

#3 crop! still gambar yg sama

After sunset #3

itu saje sekian mekasih!

PS: sape cakap kit lens x pawahhhhh!!! :p