WUWUUTT!!!

Hahahaaha kalau korang nak tau tu “WUWUUT” dah jadi faveret word for me and my gediks nghahaha maksud dia biar la aku gan dia jer tau :07: ,

tersangat la sibuk for the last few week, in the process familiarizing with the new work environment dan minggu lepas busy dengan team building kat PD (2 Days), so far alhalldullilahhh I got my dream job! kerja yang aku duk cari-cari start dari memula aku dtg KL thn 1999 lagi, akhir nyer rezeki aku ada dpt kerja yang aku nak kan, it obivious la aku suka linux being using it since 1998 so dpt kerja jadi Linux administrator kene benor laaaaaaa :joget: gaji pun alhamdullilah double from my previous work :07:

and today the streamyx install datang pasang!!! FINALLY!! STREAMYYX 4MB!! YAHHAAAAAAA!! tapi that guy said the 4mb account will be activated tommrow so currently the account will be running on 2MB, aku check speedtest quite ok la :12:

so esok tengok la bila dah active 4MB aku test semula tgk berapa dpt huhu, hopefully better than today test :kerek: :kerek: if not mmg sak laaaa hehe.

this month is the worst financial month ever aku duk menjual barang-barang dalam rumah ni tapi nyer encik itam gan encik merah tu buat hal plakkk hangin jerrrrrrrr, memula jual GPS receiver aku dpt la RM170 time tu laaaa nouvo aku Starter relay dia rosak xleh start!!! :02: bengkel kat rumah xleh buat kene bawak ken ah fat nak hantar ke afat kene naik lori duit lagi argg kire2 balik RM180 cisss ngam2 jerrrrrrrrr duit GPS ampehhh.

Then aku jual 3G USB modem aku dalam 450 encik itam plak buat hal plakkkk kene top overhoul!!! :11: RM780!!! argggg motor2 aku ni cam tetau jer aku ada duit time tu la dia nak rosaakkkkkkkkk :30: , encik itam masih kat afat lagi xda duit nak amik tunggu dpt duit modem dulu la kot biar jer perap kan afat tu hahahaha :mabuk:

so kesimpulan nyeeeeee I’m TOTALY BROKE THIS MONTH!!! and the OLD CAMPANY SUCK BIG TIME SAMPAI SEKANG GAJI AKU BULAN LEPAS BELUM MASUK!!! DEMITTTT!!!! :01: